Versatilitatea iluminatului cu LEDuri

Versatilitatea iluminatului cu LED

 Pe langa economiile pe care cu totii ne dorim sa le facem atunci cand alegem iluminatul led in detrimentul celui traditional cu becuri incandescente, fluorescente sau cu neoane, ne dorim si un ambiant cat mai placut, iar aici iluminatul cu leduri are la fel de multe beneficii.
    

Poate intr-o zi ne dorim ca in camera de zi sa avem suficienta lumina pentru a ne mari productivitatea, iar puterea reglabila ne poate ajuta in acest sens, insa nu doar puterea este cea care determina sau mai bine zis contribuie la starea noastra de bine si la nivelul de productivitate, ci si culoarea pe care sursa de lumina o are. Aici este vorba despre temperatura de culoare ce se masoara in Kelvin. Daca pana acum am discutat despre aspectele economice, astazi va voi prezenta cum temperatura de culoare reglabila, prezenta pe aproape toate sursele noastre de iluminat iti poate influenta starea de bine.


Becurile incandescente au o temperatura aproximativa de culoare de 2400K insa lustrele si becurile inteligente ce folosesc tehnologia led, isi pot modifica treptat temperatura de culoare in intervalul 3000K-6000K. incepand de la relaxare si terminand cu productivitate.

Iluminatul camerei cu o temperatura de culoare de aproximativ 3000K este gasita de majoritatea persoanelor ca fiind cea mai placuta culoare pentru activitati de relaxare precum: privitul emisiunilor TV, jocuri cu copiii, timp petrecut alaturi de cei dragi.

Iluminatul la aproximativ 4000-5000K este ideal pentru activitati unde ne dorim sa nu existe alte tente de culoare, galben sau albastru, ideal pentru atunci cand avem de lucru la un proiect in camera de zi sau poate in atelierul din spatele casei. Acest tip de iluminat este foarte apropiat de culoarea luminii din exteriorul locuintei si atunci este ideal pentru aproape orice fel de activitate si incapere.

In final, vom discuta despre iluminatul incaperilor cu surse de lumina ce au o temperatura de culoare de 6000K, acest tip de lumina este ideala pentru cei ce lucreaza in birouri sau in spatii comerciale, lumina nu este obositoare pentru ochi si iti permite sa lucrezi indelungat la computer.

Demn de mentionat mai este si faptul ca multe dintre produsele noastre sunt controlate prin telecomanda sau aplicatie, acestea iti permit sa te joci cu toti parametrii indicati mai sus, acestia sunt extrem de usor de folosit.

Acum ca ai aflat si tu cum sta treaba cu temperatura de culoare si versatilitatea produselor noastre, te asteptam in magazinul nostru online!