Povestea brand-ului LEDS.RO a inceput odata cu dorinta noastra de a face cunoscute beneficiile tehnologiei LED, in randul tuturor pasionatilor de design interior, exterior si nu numai. Fiind o echipa formata din membri ambitiosi, mereu la curent cu trend-urile actuale si intotdeauna atenti la detalii, suntem capabili sa iti oferim corpuri de iluminat moderne si eficiente in acelasi timp, pentru ca tu sa ai parte de confort in orice circumstante, fara a-ti face griji in privinta consumului de energie.
Ne propunem sa impresionam prin nuante indraznete, modele unice si functii diverse ce vor transforma fiecare locuinta, birou sau centru comercial intr-un spatiu ce indeplineste toate asteptarile in materie de tehnologie.
Gama noastra de produse este deosebit de complexa, astfel ca putem veni cu o idee potrivita pentru orice tip de amenajare. Incepand cu lustrele confectionate din acril, candelabrele din cristal si pana la veioze sau aplice de exterior, reusim de fiecare data sa iti prezentam cele mai inedite alternative atunci cand esti in cautarea unor surse de iluminat calitative, si totodata extrem de accesibile.
De asemenea, fiecare dintre produsele noastre este prietenos cu mediul inconjurator, avand in vedere materialele care stau la baza acestora. LED-urile sunt confectionate din materiele sigure, cu un grad scazut de toxicitate, si au capacitatea de a fi recilate atunci cand doresti sa le inlocuiesti.