Lustrele LED o investitie pentru viitor

        Cu totii ne dorim lucruri de calitate si care sa dureze cat mai mult odata cu trecerea timpului.

LEDS.ro are solutia cea mai buna pentru tine. Daca in articolul anterior am discutat despre cum putem scadea costurile din factura de energie electrica, in acest articol iti vom prezenta de ce sursele de iluminat pe baza de leduri sunt o investitie care se amortizeaza mai repede decat te asteptai.

        Pentru inceput demn de mentionat despre faptul ca un bec incandescent utilizat timp de 24 ore are o durata de viata de aproximativ 6 luni, pe cand o lustra led poate sa reziste pana la 5 ani.

        Poate acum te intrebi ce se intampla cu lustra, daca aceasta pateste ceva in aceasta perioada de timp. O intrebare cat se poate de buna. Daca as fi in locul tau si eu mi-as pune fix aceeasi problema. 

        Privind mai in amanunt observam faptul ca lustrele de la LEDS.ro vin insotite de o garantie de 24 luni, adica 2 ani. Timp in care produsul este adus la conformitate, in cazul in care produsul sufera anumite defectiuni de productie.

        Astfel, vom putea inlocui produsul, in cazurile foarte rare in care acesta se v-a defecta, poate dupa expirarea perioadei de garantie, insa acestea sunt foarte rar intalnite, tu vei continua sa faci economii si dupa terminarea perioadei de 2 ani.

Dar asa cum te-am obisnuit, hai ca trecem la cifre!

Pret mediu de achizitie

Pret Bec Incandescent

Numar Becuri Necesare Echivalare Flux Luminos

150 lei

24 lei pentru 6 buc

6 buc

Cost final fara consum

Cost final fara consum

 

150 Lei pentru aproape 5 ani fara griji

240 lei pentru 6 buc

 

Cost final pentru 24h

Cost final pentru 24h

 

1,72 lei/zi

8,64 lei/zi

 

Cost/an

Cost/an

 

630 lei

3150 lei

 

 

 

*Calculele au fost efectuate pentru achizitionarea a 6 becuri timp de 5 ani din 6 in 6 luni iar perioada de functionare de 24/h.

       Dupa cum bine poti observa atat pentru pretul de achizitie cat si pentru consumul anual de energie se pot face economii seminificative, economii ce tu si familia ta le puteti folosi pentru a pleca in concediul visat sau pentru a te dedica pasiunilor tale.

       Ne dorim sa fim competitivi si sa iti oferim cele mai bune solutii cu orice ocazie, ca tu sa traiesti o viata mai linistita si sa te poti bucura de lucrurile care conteaza cu adevarat.

     Acum ca ai vazut si tu beneficiile nu cred ca e vremea sa mai stai pe ganduri si te asteptam sa vezi catalogul LEDS.ro unde poti descoperi universul iluminatului cu leduri. 

Consum redusDurata de viataLustre led