LEDS a fost conceput pentru a-ti oferi corpuri de iluminat ce imbina estetica moderna cu noua tehnologie! Dorim sa ne ridicam la inaltimea asteptarilor tale, asa ca iti oferim produse de cea mai buna calitate, reprezentate de autonomia extinsa, consumul redus de energie si sustenabilitate, garantata de materiale rezistente si sigure.

Fiecare dintre produse beneficiaza de posibilitatea de a fi reparat de catre noi in cazul unor eventuale defectiuni de fabricatie, avand in vedere perioada de garantie de 2 ani pentru persoanele fizice si 1 an, pentru persoanele juridice.

Procesul de returnare a corpurilor de iluminat nu este unul complicat, insa este important sa se desfasoare in conditii optime. Astfel, daca doresti sa restitui un produs inapoi catre compania noastra, trebuie sa te asiguri ca este in totalitate demontat si plasat in cutia sa originala. In situatia in care nu mai dispui de cutia originala, poti folosi de asemenea o cutie confectionata din carton dur, ideala pentru protectia ridicata a produsului pe parcursul transportului. Nu uita sa introduci in colet si accesoriile ce au venit odata cu produsul!

Pachetul care contine produsele ce urmeaza a fi reparate va fi predat catre curier, iar la finalizarea procedeului de reparare, vei fi anuntat de catre unul dintre colegii nostri. 

Daca produsele pe care doresti sa le returnezi nu se afla in starea initiala (insemnand starea in care au fost distribuite catre tine) si prezinta deteriorari determinate de manevrarea inadecvata sau ambalarea necorespunzatoare, nu mai exista posibilitatea de a fi restituite sau reparate de catre LEDS.