Cum setez telecomanda?

Cum conectez lustra la telecomanda?
Cu toate ca principiul de functionare este doar unul, functiile telecomenzilor pot varia de la un model la altul, facand procesul mai simplu sau mai complex, dupa caz. 
Exista doua cazuri posibile:

 

  1. Atunci cand telecomanda primitaimpreuna cu lustra LED este prevazuta cu un buton de SET UP ( in mijlocul acesteia este un buton de WIFI) - trebuie sa opresti lustra prin actionarea intrerupatorului iar apoi sa o aprinzi, timp in care sa tii apasat butonul SET UP pret de cateva secunde. Imediat dupa aceasta actiune, lustra si telecomanda vor fi cuplate.

 

  1. Atunci cand telecomanda lustrei nu are un buton de SET UP, trebuie safaci conexiunea dintre lustra si telecomanda astfel: identifica firul special care asigura conectivitatea, scoate-l inspre exteriorul lustrei si apropie-te de acesta pe cat de mult posibil cu telecomanda. Odata ce telecomanda recepteaza semnalul lustrei, cele doua dispozitive vor fi cuplate.

Atentie! in timp ce montezi lustra, acorda o atentie deosebita senzorului: manipularea defectuoasa a acestuia poate afecta buna functionare a telecomenzii, situatie care se poate rezolva doar in service. 
Cum conectez lustra la aplicatia LampSmart?
Cu ajutorul aplicatiei LampSmart, care utilizeaza tehnologia Bluetooth, modelele de lustre LED de la LEDS.ro cu functii inteligente pot fi controlate direct de pe telefonul mobil. Un mare avantaj al acestei aplicatii este posibilitatea de a controla cu usurinta lustrele din toata casa, dintr-un singur loc.
 
Pasii pentru conectarea lustrei:

  1. InstaleazaLampSmart - aplicatia este disponibila pentru Android, in magazinul Google Play
  2. Se va deschide panoul principal al aplicatiei - aici, asigura-te catipul de lumina selectat este NEUTRU si ca telefonul tau are activata functia Bluetooth
  3. Apoi, apasalung butonul ACASa/HOME, timp de 5 secunde - acum, lustra este conectata direct la telefonul tau
  4. Dacaai mai multe lustre LED in casa, repeta procedura pentru fiecare in parte, atribuindu-le spatiul corespondent (Bucatarie, Sufragerie, Dormitor


Reglarea intensitatii se face chiar din panoul principal, utilizand butonul circular pe care il vei actiona de la stanga (punctul minim al intensitatii) la dreapta (maximul). 
Acest buton este folosit si pentru functia ON/OFF, pentru care va trebui sa apesi stanga/dreapta.
Tot in panoul principal vei observa si optiunea de reglare a culorii pe CALD/NEUTRU/RECE, de la 0% la 100% Color.
De asemenea, aici sunt si celelalte functii care pot sau nu sa fie disponibile, lucru care depinde de fiecare model de lustra in parte: Night Light, Change RGB, Cyclic RGB.
 
Va multumim ca ati ales lustrele LED cu telecomanda de la LEDS.ro si ramanem la dispozitia dumneavoastra pentru informatii suplimentare!