Tot ce trebuie sa stii despre decorarea casei cu spoturi LED.

Fiecare dintre noi viseaza la un decor perfect, atat in interiorul casei, cat si in exteriorul acesteia, pentru a atrage atentia tuturor trecatorilor sau persoanelor ce ne viziteaza. Tindem sa folosim nuante deosebite pentru peretii casei, aranjamente florale sau mobilier cu influente contemporane cu scopul de a iesi din tiparele clasice si de a ajunge la un rezultat de exceptie.

Totusi, in majoritatea cazurilor, uitam sa ne concentram pe un aspect esential, si anume lumina. Aceasta este capabila sa isi puna amprenta in orice zona a casei, fiind nu doar o necesitate de zi cu zi, ci si un element foarte important in cadrul decorului.

Este necesar sa constientizezi faptul ca iluminarea potrivita iti poate influenta intr-o maniera pozitiva starea de spirit, are capacitatea de a accentua trasaturile si formele obiectelor regasite intr-un anumit spatiu si de asemenea, iti poate veni in ajutor in momentele in care doresti mai multa claritate si confort vizual. Pentru a reuni toate aceste aspecte, LEDS.RO a creat o gama speciala de spoturi LED, care vor aduce o doza de stil si luminozitate in jurul tau! Acestea vin la pachet cu o serie de avantaje care te vor determina sa intri si tu in lumea LED-urilor, pentru a cunoaste mult mai bine beneficiile utilizarii spoturilor moderne.



 Creeaza efecte inedite in orice tip de incapere 

Folosind spoturi LED, ai o multime de posibilitati de iluminare a incaperilor din cadrul casei sau a terasei din fata acesteia. Putina creativitate, combinata cu un corp de iluminat de dimensiuni mici, va avea ca rezultat o atmosfera primitoare si o amenajare precum cele proiectate de catre specialisti. Spoturile LED pot fi incadrate in diverse zone si unghiuri, cu scopul de a distribui lumina pe suprafata anumitor obiecte (precum tablouri, sculpturi) sau portiuni din incapere (cum ar fi spatiul destinat mesei sau cel in care obisnuiesti sa citesti o carte pentru cateva clipe de relaxare). Astfel, atentia privitorilor se va indrepta catre spatiile cu o importanta deosebita din sfera locuintei tale.



 Ilumineaza casa si mentin in acelasi timp confortul vizual

Spoturile LED emit in general o lumina delicata, avand in vedere puterea scazuta pe care o detin. pe LEDS.RO vei regasi corpuri de iluminat din aceasta categorie cu puteri cuprinse intre 3W si 36W, in functie de preferinte si locul in care doresti sa le amplasezi.

Tinand cont de aceste specificatii tehnice, ai posibilitatea de a oferi incaperilor sau spatiilor exterioare o cantitate mai mare sau din contra, mai redusa de lumina, pentru a contura o atmosfera linistita, ori plina de energie. Totodata, datorita spoturilor LED, riscul de a obosi privirea se diminueaza semnificativ. In orice moment, poti opta pentru o lumina decorativa cu intensitate slaba in detrimentul corpurilor de iluminat ce disperseaza un volum mare de lumina si care sunt predispuse sa deranjeze vederea.



 Spoturile te vor ajuta sa reduci consumul de energie

Spoturile din portofoliul LEDS.RO au la baza tehnologia LED, recunoscuta la nivel mondial pentru atuurile sale in comparatie cu sursele de lumina clasice, cum ar fi becurile incandescente. Spre deosebire de acestea, LED-urile sunt perfecte pentru persoanele ce doresc sa micsoreze costurile legate de energia electrica, ele consumand cu pana la 70% mai putin. Cantitatea de caldura pe care acestea o emana este aproape inexistenta, iar emisiile de CO2 sunt extrem de reduse.

De asemenea, putem spune ca sunt ideale datorita rezistentei si autonomiei indelungate. Comparativ cu becurile clasice, acestea sunt rezistente in conditiile unui impact si au capacitatea de a functiona pana la 30 000 h, fara a necesita interventii sau schimbari.



Alege inteligent si amenajeaza-ti casa folosind spoturi LED de cea mai inalta calitate! Vei observa avantajele acestora pe parcursul timpului si vei da uitarii clasicele modalitati de iluminare a locuintei!