Cum conectez lustra la telecomandă?

Cu toate că principiul de funcționare este doar unul, funcțiile telecomenzilor pot varia de la un model la altul, făcând procesul mai simplu sau mai complex, după caz. 

Există două cazuri posibile:
  1. Atunci când telecomanda primită împreună cu lustra LED este prevăzută cu un buton de SET UP ( în mijlocul acesteia este un buton de WIFI) - trebuie să oprești lustra prin acționarea întrerupătorului iar apoi să o aprinzi, timp în care să ții apăsat butonul SET UP preț de câteva secunde. Imediat după această acțiune, lustra și telecomanda vor fi cuplate.
  2. Atunci când telecomanda lustrei nu are un buton de SET UP, trebuie să faci conexiunea dintre lustră și telecomandă astfel: identifică firul special care asigură conectivitatea, scoate-l înspre exteriorul lustrei și apropie-te de acesta pe cât de mult posibil cu telecomanda. Odată ce telecomanda receptează semnalul lustrei, cele două dispozitive vor fi cuplate.
Atenție! În timp ce montezi lustra, acordă o atenție deosebită senzorului: manipularea defectuoasă a acestuia poate afecta buna funcționare a telecomenzii, situație care se poate rezolva doar în service. 
Conectare telecomanda lustraLustra led cu telecomandaTelecomanda