Politica de livrare

Livrarea produselor comandate de la noi se realizeaza prin curierat, utilizand serviciul Sameday.

 

Pentru serviciul de curierat se percepe o taxa de 15 RON, exceptie facand comenzile de peste 300 RON, ce beneficiaza de transport gratuit.

 

Odata ce au fost preluate, comenzile ajung la destinatar in 1 – 3 zile lucratoare de la data la care factura a fost emisă și stocurile au fost confirmate în depozit. Plasarea unei comenzi nu reprezintă rezervarea produsului deoarece unele produse pot suferi avarii datorită manipulării în depozit.

Termenul maxim de livrare poate ajunge la 30 de zile în situații excepționale când produsele nu sunt pe stoc. Dacă în termenul acesta nu se reușește aducerea pe stoc a produselor și onorarea comenzii, aceasta se va anula automat.

 

Metode de plata

  • Ramburs.

 

Plata se face in lei, integral, catre agentul de curierat care efectueaza livrarea.

 

  • Online cu card bancar (Visa/Maestro/Mastercard). Plata integrala.

 

Daca ati ales metoda de plata ” Online prin card bancar ” este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.

 

– Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro)

se efectuaeaza prin intermediul sistemului “3-D Secure” elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

 

– “3-D Secure” asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata,

la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.